Sådan at give din hund en Pedicure

Et nærmere kig på hundens poter
Puderne på din hunds fødder tjener mange funktioner. Disse gummiagtige, svampet puder er ligesom chok på din bil, som gør rejse mere komfortabel og lettere på leddene. De har også øge trækkraft, udholdenhed, og tjener til at beskytte sine fødder. Puderne på hundens poter også tjene som isolering for at beskytte fødderne fra varme fortov i sommeren og kolde overflader om vinteren.
De tånegle på en hund hjælpe gevaldigt når grave. Det er vigtigt at holde din hunds tånegle trim og sunde, fordi lange tånegle har en negativ effekt på hundens gang og balance, hvilket resulterer i unødig stress og pres på muskler og led.
For at hjælpe din hund at bevare sunde fødder, en gang om måneden give din hund en pedicure. Hvis hun balks på at lade dig røre eller arbejde med fødderne, kan du overveje at sende hende til en betroet groomer. Hun vil klare sig bedre at være ubehageligt for en den tid, det tager at fuldføre en pedicure, end hun vil, når hun er nødt til at tilbringe en levetid på ubehag som følge af dårligt helbred / fodpleje.
Før at give din hund en Pedicure
Afhængig af størrelsen af ​​din hund kan bestemme hvilken negleklipper til at bruge. Scissor-type negleklipper er mere effektive til store racer, mens guillotine-typen negleklipper arbejde stor for små og mellemstore hunde. Uanset hvilken type, du bruger, sørg for at de er meget skarpe.
Ved hjælp af en tabel, vil tælleren, arbejdsbord, eller picnic bordet for at placere din hund på at reducere sandsynligheden for ham flygter. Har nogen hjælp, da dit kæledyr ikke bør efterlades uden opsyn og en pludselig lyn fra din hund, i et forsøg på at komme væk kan medføre personskade.
Før hver pedicure, undersøge dine hundes fødder for sår, splinter eller revner i deres trædepuder, føler over den bageste del af puden for caked on mudder eller hjertemusling-grater, der kan forårsage ømhed og smerter.
Kend dine grænser før trimning din hunds negle. Tjek dine hundes negle omhyggeligt og kigge efter den hurtig-line. Dette er den mørke linje, der vises på neglen ved afslutningen af ​​blodforsyningen. Skæring over denne linje kan producere smerter, signifikant blødning, og mulig infektion til dit kæledyr. Genkend grænserne for, hvor du vil være at skære. Undgå at skære i en fjerdedel tomme fra den hurtig-line. Hunde, hvis negle er sorte, er næsten umuligt at afgøre, hvor quick-line er, så fortsæt med trimning med mindre som en forholdsregel.
Ved at undersøge din hunds negle, hvis nogen synes at blive deformeret eller usundt, udsætte dit kæledyrs pedicure og lave en aftale med en dyrlæge i stedet. Når Fido fødder er sunde, kan du fortsætte med dit plan om at forkæle.
Trin-for-trin instruktioner om at give din hund en Pedicure
Rens forsigtigt din hunds fødder med en våd vaskeklud og mild sæbe, masserer fødderne under rensningen. Skyl og dup tør med et tørt køkkenrulle.
Massage puder af din hunds fødder, mens anvende fugtighedscreme. Brug fugtighedscreme specielt til puderne i fødderne, som findes på dyrehandlere. En lille mængde af olivenolie kan anvendes i stedet for fugtighedscreme. Anvend på puderne i fødderne og negle selv.
Brug negleklipper til at trimme tånegle. Vær forsigtig med ikke at trimme tæt på den hurtig-line. Hvis du ved et uheld skåret i hurtig, anvende majsstivelse eller melet at hjælpe med at stoppe blødningen. Hvis blødningen fortsætter, kan en prompt besøg hos dyrlægen i orden.
Selvom den første pedicure, du giver dit kæledyr ikke kan køre dem til begejstring, så længe du holder det lav-key, og fornøjelig han vil blive mere komfortabel hver gang han har muligheden for at opleve denne særlige forkælelse.

Leave a Reply