Mest aggressive hunderacer

At vælge en hund er en stor beslutning, og en, der kræver en masse nøje overvejelse. Der er masser af faktorer, der påvirker hvilken hund er bedst egnet til dig, som størrelsen af ​​hunden, temperament af hunden, og mange andre ting. De mest populære racer af hunde er dem, der har tendens til at være den mest lydige og ligevægtig, men det er ikke til at sige, at racer, der ikke er helt så populær, er ikke lige så stor. Skønt der findes mange store hunde derude, er nogle, som er meget aggressiv og kan ikke gøre gode kæledyr for blot enhver slags person. Her er en liste over nogle af de mest aggressive hunderacer.
Chow Chows
Chow Chows har ry for at være aggressive hunde, og de fik det ry for en grund. De har tendens til at være biters, og nogle gange de bider uden nogen grund. Chow Chow er en race, er ikke særlig åben for fremmede og ikke har et problem at vise det. Enhver, der nogensinde har set en Chow Chow ved, at de ikke er en hund, du vil rode med, og af denne grund, og deres aggression problem, har de brug for en stærk mester og at være disciplineret meget tidligt.
Rottweilere
Rottweilere er en anden hunderace kendt for deres aggressioner. De er meget beskyttende hunde især når det kommer til deres herrer. Selv om de ikke kan være for glad for fremmede, kan Rottweilere faktisk være meget kærlige og ømme hunde til medlemmer af deres familie, hvis uddannet ordentligt.
Gravhunde
Trods en meget små racer, er Gravhunde en meget aggressiv hund racen. Det største problem med denne race er den bidende, har de været kendt for at bide fremmede, andre hunde, andre dyr, og selv deres egne ejere. Heldigvis er de små hunde så hvis de gør bide dig det vil ikke være så smertefuld som om det var en større race, men bliver bidt af en hund er ikke behageligt uanset hvad omstændighederne.
Pit tyre
Ingen bør være overrasket over at finde denne hunderace på listen over de mest aggresive hunderacer. Deres aggressivitet tendens til at være forårsaget af mængden af ​​indavl mellem disse hunde, men det kan også være deres miljø. De er meget uforudsigelige hunde og kan tænde for aggression meget hurtigt. Pit tyre har en tendens til at være mere aggressiv over for andre hunde snarere end mennesker Men det er ikke til at sige, at der ikke er noget at bekymre sig om.
Dobermans
Dobermans er en meget aggressiv race, men hvis der din hund har en lidt aggression i dem, ville du ønsker det skal være ligesom i Doberman. Dobermans tendens til kun at være aggressive, når de mener, at de eller deres herrer, bliver angrebet eller er i fare. Selvfølgelig er hver enkelt hund anderledes, og det gælder for alle racer, men Dobermans er normalt mere beskyttende end aggressiv.
ref-dogobedienceadvice

Leave a Reply