Hvad skal man gøre, når dit barn anmoder om en Hest

Hvad skal man gøre, når dit barn beder om en hest – under ejede heste til omkring 35 år, har jeg hørt min andel af børn af venner og familiemedlemmer siger, jeg vil have en hest.
Min første reaktion, som er en livslang hest elsker, er fantastisk! Jeg har altid troet heste at være en stor aktivitet for børnene – især undervise dem ansvaret for at eje et dyr og den tillid, det kan bringe i håndtering af dem og muligvis viser i 4-H og hesteshows.
Men i min spiel af fordelene ved hest ejerskab, jeg også er hurtig til at fortælle forældrene, at hesten ting kan være et forbigående fancy, og på grund af den store investering er involveret i at eje og omsorg for en hest, at der er flere ting, de først skal gøre, før der rent faktisk køber en hest.
Ikke alle vil gøre, hvad min far gjorde ved mig at sikre, at mit Jeg vil have en hest var ikke bare en fase. Bor på en gård, og en gård, som tidligere havde haft husdyr, kunne jeg ikke forstå, hvorfor en pony var ikke under juletræet, da jeg var fem og havde anmodet om en hest. Fra alder 07:55 Jeg tortureret mine forældre så meget som muligt ved at skulle påpege hver hest vi passeret under kørsel ned ad vejen. Jeg tog det så langt som til selv påpege skyer på himlen, som jeg troede kiggede kan lide heste. Jeg har også sled fem stick heste kende udvikler endeløst omkring indkørslen.
Ved alderen otte Jeg havde læst hver hest bog mere end én gang i biblioteket i min klasse skole, og kunne identificere hver eneste del af hest på en anatomi chart. Jeg toted omkring kopier af vestlige Horseman mens andre piger mine aldre læste Teen Beat og Nancy Drew mysterier.
Mine forældre endelig tilmeldt mig i 4-H Horse Project, som du kan tage, selvom du ikke ejer en hest. Mens involveret i hesten projekt, år gjorde jeg hesten quiz skål team, der hjalp med at gøre mig en omvandrende bibliotek af information, og afsluttede en hest science notebook til foråret præstation og fair.
Det næste år min far købte 200 rustne hegnspæle på en gård auktion. Han fortalte mig, at da jeg havde dem alle stålbørstet og malet med et lag Rusteolium, og derefter med et lag grøn maling, ville han kigge efter en hest for mig. Jeg har arbejdet på dem hver eftermiddag efter skole for de næste to måneder. Og da de endelig blev færdige mine forældre fik mig min første Hest, en ni-årig Quarter Horse hoppe ved navn Træblæsere Pride.
Her er mit forslag, når du barnet siger, jeg vil have en hest:
Uddan dit barn på hest ejerskab og 4-H er en af ​​de bedste måder at skabe et grundlag for hest ejerskab. Både lokale og statslige aktiviteter for børn omfatter lokale klubber, amter messer, og statslige konkurrencer. Kontakt din 4-H Youth Program for mere information.
Der er talrige nationale hestemagasiner og mange regionale publikationer, der afsættes til heste og heste ejerskab. Gå til americanhorsepubs.org / (American Horse Publikationer og klik på medlemskab mappe) for at finde hest publikationer. Young Rider Magazine er en god statsborger magasin helliget heste og heste relaterede emner til børn og teenagere.
Bøger og hjemmesider, der afsættes til heste og heste ejerskab er også en stor kilde til oplysninger. Tjek de Forældre Guide til Horseback Riding af Jessica Jahiel, Young Rider for at få en hest eller pony af Leslie Ward, og lære at ride med Toni Webber. Og gå til allabouthorses, The Horse Lover Corral ved angelfire/tx2/kidshorses/index3 og ultimatehorsesite /.

Her er nogle måder at eksponere dit barn til heste, før de køber en:
Tilmeld dig rideundervisning: Erfaringer starter omkring $ 25 og gennemsnit omkring $ 35 for en time gruppe lektion. Private lektioner er højere, da er lektioner, der fokuserer på et specifikt ridning disciplin som dressur eller spring. Find ud af, hvad der er inkluderet i lektionen – gør barnet bare ride eller skal de lære at gommen og tack hesten op? De fleste instruktører kræver, at børn har passende fodtøj (et støvle med hæl), lange bukser, og en hjelm. Nogle stalde har hjelme til rådighed til brug.
Send dem til en sommer ridning lejre: Næsten alle samfund har mindst én eller to ridning faciliteter, der tilbyder ugelange sommer ridning lejre eller programmer.
Frivillige på området terapeutiske ridning programmer: Frivillige ofte soignere heste og tjene som siden vandrere til terapeutiske ryttere.
Gå til hesteshows, og heste udstillinger, amt messer: Alle disse begivenheder er gode måder at observere hestene og se forskellige racer og ridning discipliner.
Lease eller deler en hest, før de køber en. Der findes mange muligheder for at lease en hest, eller at dele en hest med en anden rytter i en lejekontrakt. Dette giver mulighed for at prøve en hest, før de køber det. Leasingkontrakter normalt omfatte, at leasingtager betaler for hesten månedlige bord og smed og dyrlægebehandling.

Leave a Reply